Onze kittens mogen bezoek ontvangen als ca 6 a 7 weken oud zijn, dit in overleg met ons.
Een kitten wordt alleen verkocht na persoonlijk contact (minimaal 1 x, vaker mag ook, uiteraard in overleg.

Met katertjes uit de door ons gemaakte combinaties  daar mag in principe mee worden gefokt mits de eigenaar van de door ons gekozen dekkater dit nadrukkelijk verbiedt. ( maar altijd in overleg met ons), en alleen aan erkende cattery's. ( voor fokkers ligt de prijs wat hoger dan voor liefhebbers).

De poesjes mogen ook alleen aan erkende cattery's  ingezet worden voor de fok,  dit ook in overleg met ons. ( voor poesjes geldt ook dat we wat meer vragen indien ze ingezet gaan worden voor de fok)

Onze kittens worden verkocht met een koopovereenkomst

Graag zien wij onze kittens geplaatst bij mensen die al een kat hebben, uitzonderingen daargelaten  (dit hoeft uiteraard geen raskat te zijn) Ze worden niet alleen geplaatst bij mensen die de hele dag werken.

 

Wij vinden dat de katten niet vrij los mogen lopen, een afgeschermde tuin of balkon is prima!
We stellen het erg op prijs dat wanneer het kitten verhuisd is zo af en toe eens te horen hoe het gaat, met eventueel een foto erbij!!!!!

 Heb je interesse in één van onze kittens dan kun je contact opnemen met ons via een uitgebreide mail waarin je iets over jezelf vertelt, of via telefoon.
Op mails met alleen de vraag : hebben jullie nog kittens en/of wat kost een kitten daar wordt niet op geantwoord en deze mails worden  door ons verwijderd.

Wij werken NIET met een wachtlijst, indien we een nestje hebben zetten we dit zo snel mogelijk op onze site bij het kopje: Nieuws en dan kan je contact met ons opnemen en eventueel een voorlopige optie nemen.

Cattery heeft altijd bij interesse in een kitten uit een bij ons geboren nestje de eerste keus!!!

 

Bij een aanbetaling vindt er door afzegging koper geen restitutie plaats van het aankoopbedrag.
*  beschikbaar: het kitten zoekt nog nieuw personeel

*  optie:
er is interesse in het kitten, het kitten kan nog weer beschikbaar komen

*   besproken: het kitten is defintief
voorzien van nieuw personeel